Anda Dilahirkan Untuk Menjadi Seorang JUARA.

Isnin, 7 Jun 2010

APAKAH KELEBIHAN BERNIAGA SENDIRI?


Terdapat banyak kelebihan mengapa anda perlu memiliki perniagaan anda sendiri antara sebab-sebabnya;
1. Kerja keras dengan berniaga menghasilkan kekayaan bukannya pengangguran
2. Anda akan memiliki kemampuan dan masa untuk membantu orang lain
3. Anda akan mempunyai lebih banyak masa untuk bersama keluarga anda
4. Anda akan mempunyai lebih percaya diri
5. Anda akan memiliki lebih kebebasan masa dan wang

Orang yang paling bahagia dan paling puas adalah mereka yang mempunyai perniagaan mereka sendiri. Mereka memiliki kebebasan masa dan wang.

Saya tidak mengatakan bahawa menjadi seorang pekerja adalah tidak bagus, tetapi jika anda mempunyai peluang untuk membuat perniagaan  mengapa tidak mempertimbangkan?

Mereka yang berjaya dalam perniagaan terdiri dari mereka yang bekerja keras. Mereka memberi khidmat yang sangat baik. Mereka membuat beberapa keputusan strategik yang akhirnya mereka meraih kejayaan.

Anda boleh mendedikasikan bertahun-tahun hidup sebagai seorang pekerja pada sebuah syarikat, hakikatnya anda sendiri tidak dapat mengawal apa yang akan berlaku kepada syarikat itu seperti perubahan pengurusan, syarikat diambilalih oleh bos lain dan pertukaran polisi dan lain2. Perkara ini akan memaksa perubahan mendadak pada diri anda tanpa diduga.

Sebaliknya, jika anda mempunyai perniagaan sendiri, anda mungkin menghadapi persaingan, perubahan, dll undang-undang. Tetapi di sini anda memiliki masa dan peluang untuk berjuang dan menang.

Network Marketing adalah satu cara bagaimana anda boleh memiliki perniagaan anda sendiri.  Terbukti Ramai mereka yang telah berjaya membuat perniagaan Network Marketing.  Namun begitu ramai juga yang belum faham apa itu sebenarnya bisnes Network Marketing dan bagaimana anda boleh berjaya dalam bisnes Network Marketing.

Jika anda masih mencari apakah bisnes dan formula Terbaik untuk berjaya di dalam Network Marketing.  Saya mempunyai "Rahsia" yang boleh saya kongsikan bersama.  KLIK SINI

0 ulasan:

Text Widget

Copyright © Bisnes Dari Rumah | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com